Cursul este destinat studentilor specialitatii Drept, ciclul I. Curs fundamental obligatoriu.

      Disciplina Constuctia Europeana prezinta si analizeaza procesele de integrare europeana, in evolutie istorica si perspectivele Uniunii Europene. Proiectul European este unul fundamental pentru spiritul, spatiul, valorile si identitatea europeana. Analiza mecanismilor a politicilor, a institutiilor din structura Uniunii, relatia dintre supranational, national si regional/local este mecanisata pentru pregatirea studentilor in procesele atat de dinamice ale integrarii europene.

         Largirea si adancirea proceselor integrarii europene sunt teme prioritare in cadrul cursului, la fel ca si teoria si analiza acestora, sau reprezentarerea Uniunii Europene pe scena relatiilor internationale intr-o lume din ce in ce mai deschisa, globala. 


- CULTIVAREA CONȘTIINȚEI POLITICE

insusirea conceptelor


Ce semnifică schimbarea în învățământ?
Schimbarea în învăţământ reprezintă un fenomen complex ce include un spectru de acţiuni cu caracter strategic, ce se desfăşoară în timp în limitele instituţiei de învăţământ, şi cu caracter tactic, ce se desfăşoară la nivelul clasei, influenţând rezultatele instruirii elevilor

•”INOVAȚIA” reprezintă o finalitate a activității creative, orientate la elaborarea, producerea și valorificarea noilor tipuri de produse, tehnologii, dar și la implementarea formelor organizaționale noi.